Hírek
Nemzetközi tanúsítványok garantálják a termékek és szolgáltatások magas minőségét a SPAR-nál

Minőségi tanúsítványok garantálják az élelmiszer-biztonságot és a termékminőséget a SPAR Magyarország működésében, mely nem kizárólag az élelmiszer-előállítás területére igaz, de a logisztikai folyamatokra és az üzlethálózatra is érvényes.

Hírek
A SPAR legfrissebb kutatási eredményei megmutatták: megéri a minőséget képviselni

A tudatos vásárlók fontos szempontnak tartják, hogy a polcokon lévő termékek és csomagolásuk, a logisztikai és az élelmiszer-termelési folyamatok átláthatóak legyenek, és hogy a minőségét nemzetközi szabványok tanúsítsák - ez derült ki a hazai üzletlánc megrendelésére készült átfogó év eleji kutatásból.

Hírek
Védjegyhasználati jogot kaptak a SPAR Regnum Húsüzemének termékei

Elnyerte a Magyar Termék védjegyhasználati jogát 19 olyan tálcás frisshús sertés termék, amelyeket a bicskei Regnum Húsüzem és Oktatóközpontban gyártanak. A minősítés garantálja, hogy ezen termékek 100 százalékban hazai alapanyagból, Magyarországon készültek.

Hírek
Újabb üzemmel erősít a SPAR a magyar húspiacon

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. tulajdonába került a ZIMBO Perbál Húsipari Termelő Kft. perbáli üzemegysége. A sikeresen lezárt tranzakciót követően a vállalat tovább modernizálja az 1998-ban átadott perbáli húsüzemet. A közel 200 fős munkavállalói állomány pedig biztonságban tudhatja magát a továbbiakban is, de már a fenyőfás logó égisze alatt. 

Hírek
Ismét kiváló minősítést kapott a SPAR húsüzeme

A Regnum húsüzem Élelmiszer-biztonsági Irányítási Rendszere si­kerrel teljesítette az ISO 22000:2018 szabvány előírásait az őszi megújító fe­lülvizsgálaton. A SPAR Magyarország bicskei húsfeldolgozó egysége a tanúsítási folyamat végén ismét megkapta három évre a Quality Austria rangos minőségbiztosítási igazolását.

Hírek
Kiváló minősítést kapott a SPAR húsüzeme

Az idén 15 éves Regnum Húsüzem és Oktatóközpont sikerrel teljesítette az ISO 22000:2005 szabvány előírásait a megerősítő felülvizsgálat szerint. A tanúsítási folyamat végén kiemelték a SPAR húsüzeme tevékenységének magas színvonalát, a munkavállalók és a vezetők jeles szakmai felkészültségét és hozzáállását is.

Hírek
A legmagasabb szintű minőségtanúsítványt kapta idén is a SPAR

A vállalat 2019-ben is sikeresen teljesítette a Nemzetközi Élelmiszeripari Szabvány logisztikai részének magas fokú elvárásait. A tanúsítvány megszerzése azt mutatja, hogy a SPAR az áru beérkezésétől az üzletekig történő kiszállításáig garantálja vásárlói számára a megbízhatóságot és a minőséget több mint ötszáz magyarországi üzletében.

Hírek
15 éves a SPAR saját húsüzeme, a Regnum Húsüzem és Oktatóközpont

A SPAR bicskei húsüzeme 15 évvel ezelőtt kezdte meg a termelést. Ma már az évi 12 millió kilogramm bontott sertés- és 1,1 millió kilogramm bontott marhahús feldolgozása mellett sajtszeleteléssel is foglalkozik, valamint oktatási központként is működik. A SPAR összesen több mint 8 milliárd forintot fordított létrehozására és a későbbi fejlesztésekre. Jelenleg 366 embernek ad munkát, akik tavaly az indulási húsmennyiség 120-szorosát állították elő a legmagasabb színvonalon és higiéniai szabványok szerint.

Hírek
Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat nyert a SPAR

A gyártó cégek szavazatai alapján a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. nyerte az első alkalommal kiírt Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat, amelyet a szakma legnagyobb rendezvényén a tapolcai Business Days-en adott át Farkas Sándor, az agrártárca miniszterhelyettese.


Hírek
Spar saját márkás termékcsaládok

A kereskedelmi, vagy köznapi nevükön saját márkák a XIX. század második felében jelentek meg először az üzletekben, de nagytömegű elterjedésük csak az 1970-es években vette kezdetét. Térhódításuk világszerte máig töretlen, s a SPAR árukínálatában is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.